Banbrytande inneklimatmätare med app

Hur hälsosamt är ditt inneklimat? Healthy Homes nya inneklimatmätare ”Sense” ger en tydlig bild av kvalitén på inneklimatet, antingen det är i skolan, på kontoret eller i hemmet. Med appen kan du övervaka mätningarna i realtid och spåra förändringar (IOS, Android). Friskahusgruppen är återförsäljare, kontakta oss för mer information.

Inneklimatet påverkar både vår hälsa och prestation. Vi är väldigt stolta över att vara först ute med en mätare som övervakar de viktigaste parametrarna för ett sunt inneklimat​, säger Jonn Are Myhren, som är forskare vid Högskolan Dalarna och grundare av Healthy Homes.

”Sense” ger ljussignal på displayen om inneklimatet försämras och sparar data över tid, vilket gör det enkelt att jämföra hur olika parametrar förhåller sig till rekommendationer från Arbetsmiljöverket eller Boverkets byggregler. Om någonting inte står rätt till med inneklimatet synliggörs det så att åtgärder kan vidtas. 

Priset för Sense är 1990 kr inkl moms. För mer information kolla in www.healthyhomes.se/sense eller mejla info@healthyhomes.se