Malin Breid

Malin Breid är administratör på Friskahusgruppen och även för sotarföretagen Gästrike-Dala och Borlänge-Smedjebacken. Tidigare arbetade Malin som butikschef där hon både hade mycket kundkontakter och administrativa uppgifter med personalansvar. Hon är också administratör i sitt familjeföretag som arbetar med värmelösningar.

Till Friskahusgruppen kom Malin för att hon tycker att det är viktigt med ett bra inomhusklimat och att det är roligt att få hjälpa kunderna att uppnå det. Hon upplever att hon som medarbetare får växa in i sin roll och ta ansvar på arbetsplatsen samtidigt som hon får lära sig nya saker hela tiden. Enligt Malin känner alla medarbetarna stor tillit till varandra och att de alla är “friska fläktar”. 

“Alla är friska fläktar som jobbar här.”

På Friskahusgruppens kundtjänst arbetar Malin som VD:n Annas högra hand. I kontakt med kunderna bokar Malin både tider för sotning, OVK, Friskahusbesiktningar samt sköter schemaläggningen och delar av företagets ekonomi. Hon tycker att det är kul att kunna bolla idéer med kunderna och att hitta de lösningar som passar bäst för dem. På fritiden umgås Malin helst med vänner och familjen där aktiviteter med barnen och hunden står i fokus. 

“Jag gillar att bolla idéer med kunderna.”