Värme

Värmen i huset kan produceras på många olika sätt, de olika metoderna fungerar olika bra i olika hus. Vart i Sverige du bor kan också ha en ganska stor inverkan på hur bra ditt värmesystem fungerar. Ju högre upp i Sverige du bor desto kallare blir vintrarna och då ställs det högre krav på ditt värmesystem. 

Boka in ett kostnadsfritt hembesök

Luftvärmepump

Ett bra inomhusklimat kräver en effektiv och energisnål uppvärmnings metod. Friskahusgruppen har valt att fokusera på att sälja luftvärmepumpar av märket Daikin.  Många av deras pumpar använder ett köldmedium som kallas för R32 vilket är framtaget för att klara av det kalla klimatet i Sverige. Med hjälp av R32-tekniken presterar din luftvärmepump på sin nominella effekt eller högre enda ner till -25 grader. 

De har också en inbyggd wifimodul som gör det möjligt att styra värmen direkt i din telefon via en app. 

Är du osäker på ifall ditt värmesystem fungerar som det ska eller misstänker att det har fått en nedsatt effekt? Du kanske vet att du behöver byta men är lite osäker på till vilket. Då kan du boka Friskahusgruppens kostnadsfria hembesök där vi går igenom och kotrollerar ditt hus. När hembesöket är slutfört kommer vi att föreslå förbättringar samt ge en offert på kostander för att förbättra din uppvärmning.   

Boka kostnadsfritt hembesök