Vi tar hand om dig och ditt hus

 

Värme 

Det finns många sätt att producera värme och olika system passar till olika hus. Ett bra inomhusklimat kräver dock en effektiv och energisnål uppvärmningsmetod. 

Luft/luftvärmepump hämtar värme från utomhusluften och omvandlar den till varmluft inomhus genom pump och fläkt. Den är framförallt lämplig för hus som saknar vattenburet värmesystem. Dessutom renas inomhusluften i samband med cirkulationen så att damm, mögelsporer och andra partiklar fastnar i filtret. 

Luft/vattenvärmepump hämtar värme från utomhusluften och värmer upp vattnet i husets vattenburna värmesystem till bland annat element och varmvatten. Den är framförallt lämplig för hus med ett medelstort uppvärmningsbehov som inte ligger för långt norrut i landet. 

 

Vi hjälper dig att hålla ett jämnt inomhusklimat. Dygnet runt. Året om.

Oavsett om det är strålande sommarsol eller kalla vintervindar hjälper vi dig att hålla ett jämnt inomhusklimat som är precis så varmt eller svalt som du önskar.

Friskahusgruppen hjälper dig att välja rätt värmepump

Det finns mycket att tänka på när man ska köpa värmepump – och det är sannerligen inte alltid lätt att hitta rätt i djungeln av produkter. Ord som SCOP och verkningsgrad i kombination med et enorma utbudet gör en lätt förvirrad och osäker. Vi på Friskahusgruppen är experter på värmepumpar och hjälper dig välja rätt produkt till ditt hus.

 

Kontakta Friskahusgruppen för kostnadsfri rådgivning och offert